Ontwikkelen

Ontwikkelen

"Hoe kan ik mijn talent ontwikkelen?"

Een praktische benadering is de volgende:
Lees zoveel mogelijk informatie m.b.t. energie. Er zijn talloze boeken te vinden die met het onderwerp te maken hebben. Door veel te lezen vergroot je je kennis en inzicht.
Er zijn veel opleidingen intuïtieve ontwikkeling c.q. trainingen waarin gewerkt wordt aan je eigen proces, deze worden meestal ook in je eigen omgeving gegeven. Er zijn ook volledige opleidingen, meestal in deeltijd, waar je een diploma kunt halen zowel op MBO als op HBO niveau.

Wil je er tastbaar mee aan het werk en energie leren voelen?
Volg dan de cursussen Touch for Health 1 t/m 4. Deze geven een stevige basis voor een gezonde manier van werken met energie. Zeer aards door het fysieke werk en voelbaar voor de cliënt. We zijn niet voor niets aarde, het is wel de bedoeling dat we met twee benen op de grond blijven staan!
Bovendien is Touch for Health zeer geschikt als extra instrument om in je eigen omgeving in te zetten als een soort energetische EHBO toevoeging.
Daarna zijn er meerdere routes beschikbaar om je verder te ontwikkelen.
Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, ook in dit geval. Wat voor de één goed werkt, zal niet werken voor de ander. Door goed naar je gevoel te luisteren weet je vaak heel goed wat voor jou werkt! Meer informatie vind u op http://touchforhealthnederland.nl/

Boeken

Er zijn heel veel boeken geschreven over allerlei onderwerpen die met energie te maken hebben, er zijn veel ingangen om energie te bewerken in het menselijk lichaam. Bekende vormen zijn acupunctuur, voetreflexologie en paranormaal therapie. Het menselijk lichaam kan beïnvloed worden op velerlei manieren. Wat bij jou past is dus niet zomaar in te vullen.

Als je belangstelling hebt voor aura- en chakra werk dan heeft Barbara Ann Brennan een paar lezenswaardige boeken geschreven: “Licht op de aura” en “Bronnen van Licht”.
In “Vitaminen en Mineralen Spiegels van de Ziel” 1 t/m 4 van Truus Hartsink en André Schaap, wordt de energetische en fysieke werking en duiding van vitamines en mineralen beschreven.

Cursussen

Mocht je behoefte hebben aan meer informatie, dan kun je uiteraard contact opnemen. Bij voldoende aanvraag geef ik zelf ook cursussen, w.o. Touch for Health en Leefblind.