Even voorstellen

Mijn naam is Gerda Wilmink-Schroten

Mijn jeugd heb ik doorgebracht op een boerderij en daarna heb ik een aantal jaren in het basisonderwijs gewerkt. Na de geboorte van de kinderen werd de basisschool ingeruild en zijn mijn man en ik samen een agrarisch loonbedrijf begonnen. In ruim 20 jaren hebben veel scholieren stage gelopen op ons bedrijf en zo waren we samen toch weer actief betrokken bij het onderwijs. Met de inmiddels volwassen kinderen en mijn schoonouders maakte we het een en ander mee op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg.

In 2004 vond er een heftige gebeurtenis plaats en in die tijd werd duidelijk dat er sprake was van zien, horen en voelen, ruiken en weten op een ander niveau. Maar wat moest ik ermee? Ik had behoefte aan twee voeten stevig in de grond, zoals ik dat altijd had ervaren in het loonwerk. We zijn immers niet voor niets hier op aarde.

Opleidingen

Zo ging ik op zoek naar informatie, ik wilde er zoveel mogelijk van te weten komen. Op het Atma-instituut in Amersfoort heb ik de Medische Basismodules gevolgd en daarna kwam kinesiologie op mijn pad. Op de Hof van Axen in Aalden heb ik Touch for Health 1 t/m 4 leren toepassen, Zicht op Woordblind, Zicht op Leefblind 1 t/m 3 en Krachtenspel, Stress-release 1 t/m 4, Centering en nog enkele andere modules.

Chakra- en aurahealing en bovenzintuiglijke waarnemingen vormen een extra aanvulling en ondersteuning tijdens de consulten.

Dorntherapie is een zachte vorm van manuele therapie, via beweging kunnen de wervels en andere botten hun oorspronkelijke positie innemen.

Voeding en alles wat in je lichaam wordt opgenomen is een belangrijke basis voor welzijn. Daarom volgde ik in 2014 de opleiding Orthomoleculaire voedingsleer en therapie bij de SOE in Almere. Orthomoleculair betekent niet anders dan voor de cellen de juiste voeding innemen op het juiste moment.

In 2016 volgde nogmaals de Medische Basismodules (MBK) en in 2018 de Psycho Sociale Basiskennis (PsBK) aan de Energieschool in Den Bosch, beide Plato erkend.

Alle opleidingen samen zijn een mooie combinatie voor het prachtige vak kinesiologie. Als ik zie hoe positief de invloed van kinesiologie kan zijn, kan ik niet anders dan dit enthousiast uitdragen!

Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie FAGT en de consulten worden door de meeste verzekeraars, afhankelijk van uw polis, (deels) vergoed. Via www.fagt.org kunt u controleren of uw behandeling door uw verzekeraar wordt vergoed.